Få is från en ismaskin

Vi jämför de bästa ismaskinerna!

Hitta en ismaskin

Några iskuber i glaset kan förhöja upplevelsen i många drycker. Vi är nog många som kan skriva under på att till och med ett glas vatten blir godare med isens närvaro. En enkel lösning är ju att göra is genom att fylla upp vatten i behållare och sedan frysa in, men detta sällan något som någon orkar genomföra och denna isen tar dessutom slut ganska fort. En liten och smidig ismaskin är däremot en enkel och i många fall en billig lösning på detta problem. Det finns ett stort utbud av olika typer och modeller av ismaskiner så därför är det en god idé att börja med att titta på vår stora jämförelse för att hitta den ismaskin som är bäst i test för just dig.

Ismaskinen är en billig väg till vardagslyx

Ismaskinen tillverkar is både snabbt och smidigt hemma i köket, oftast upp till hundra iskuber under 30 minuter. Ismaskinen är en ovärderlig pryl för sommarens alla fester och tillställningar. En del ismaskiner kan även assistera mindre barer tack vare dess snabba produktion av is.

För campingresan är det även en bra pryl att ha med sig för att lätt och snabbt kunna hålla rätt temperatur på maten. Ismaskiner för hemmabruk behöver inte ta särskilt stor plats varken i ditt kök eller i din plånbok, eftersom de kommer i både olika storlekar och prisklasser. Ismaskinen är ofta manuell och de flesta kräver en strömkälla. Men med det sagt kan vi avslöja att det i många fall bara innebär att fylla upp vatten samt förse den med ström, för att sen få en behållare fylld med is på bara några minuter. Aktiviteterna du behöver genomgå för att få fram isen varierar beroende på maskin och du kan lätt se hur och vad som skiljer dem åt i resultatet av vår jämförelse av ismaskiner på denna sidan.

Ismaskiner för hemmabruk med olika funktioner

Ismaskinen som är bäst i test är nödvändigtvis inte den som är dyrast eller kan göra mest is på kortast tid. I ditt val av ismaskin är det viktigt att du utgår från vad du mestadels vill ha isen till och i vissa fall hur stor plats du har i din kyl för att förvara isen. Iskubernas storlek kan förstås varieras i de flesta ismaskiner och du får ofta några alternativ att välja mellan.